Anteckno, Ergo Sum. Kontakta oss.

Akademiska

Skrifter

Text: <img style="float:right" height="400" width="276" src="/images/engineer2.png" alt="Picture" /> <div style="height: 400px"> <p> ...är ett verklighetsfrämmande studentsällskap med rötterna i Utbildningsprogrammet för Civilingenjörer i Datateknik vid LiTH. Namnet kommer av det intresse för allt möjligt som vi alla delade. Varfår landar mackor alltid med smörsidan nedåt? Hur många änglar ryms på en knappnål? </p><p> Såväl får stora svårgripliga frågor som för små till synes banala fakta. Således, när dina vänner sarkastiskt slänger ur sig "Intresseklubben antecknar!" nästa gång du berättar om nått du läst/hört/känt/hittat&nbsp;på/glömt&nbsp;bort eller bara vill dela med dig av så kom till oss. Vi Antecknar allt. </p> <p><i>"Kryddblandningen i studentens liv."<i></p>

Date: Tue Dec 26 16:06:00 +0100 2006

Author: Henrik

Title: intro

Revision: 1

--> Picture

...är ett verklighetsfrämmande studentsällskap med rötterna i Utbildningsprogrammet för Civilingenjörer i Datateknik vid LiTH. Namnet kommer av det intresse för allt möjligt som vi alla delade. Varfår landar mackor alltid med smörsidan nedåt? Hur många änglar ryms på en knappnål?

Såväl får stora svårgripliga frågor som för små till synes banala fakta. Således, när dina vänner sarkastiskt slänger ur sig "Intresseklubben antecknar!" nästa gång du berättar om nått du läst/hört/känt/hittat på/glömt bort eller bara vill dela med dig av så kom till oss. Vi Antecknar allt.

"Kryddblandningen i studentens liv."

Redigera